Skip to content

Adverteren op Snapchat?

Promoot je bedrijf met Snapchat advertising vanaf €299,-

Wat wij voor jou kunnen doen

Via Art of Advertising start je eenvoudig en snel een professionele Snapchat campagne. Ideaal wanneer je de doelgroep 15 t/m 25 jaar wilt bereiken.  Ben jij klaar om jouw bedrijf onder deze grote doelgroep te promoten? 

Wat kost het?

Bij ons adverteer je al op Snapchat vanaf 299,-. Deze proefcampagne is inclusief advertentiebudget. Hiervoor richten wij jouw campagne in en genereren de eerste resultaten. Blijkt na deze maand Snapchat voor jouw bedrijf het perfecte medium? Dan kijken we naar een lange-termijn samenwerking

Hoe bestel ik?

Heb je zin om samen met ons dit project aan te gaan? Laat dan onderaan de pagina je gegevens achter. Wij nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op. 

 

Wij beloven:

Onze campagnes

Hieronder een impressie van de campagnes die wij kunnen leveren. Staat jouw type bedrijf er niet tussen? Geen probleem! Laat je gegevens onderaan de pagina achter en wij sturen je een design wat bij jouw bedrijf past. 

Producten

Gezondheid

Horeca

Learning

E- Commerce

Online diensten

Wat klanten zeggen

Ik ben toe aan een snapchat campagne!

Wil je dat wij meteen voor je aan de slag gaan? Laat hier je gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op

Toch eerst meer weten over onze werkwijze, wat wij specifiek voor jouw bedrijf kunnen betekenen of ontvang je graag een aantal voorbeelden in je mailbox? Geef dit dan aan in het formulier.

Wij zijn:

Art of Advertising Google Partner

Wij zijn:

Art of Advertising Google Partner